Search

Omnick za prostate: kako vzeti in koliko dni je treba zdraviti?

Vnetje prostate povzročijo patogeni mikroorganizmi. Da bi se znebili povzročitelja bolezni lahko le pravilno pomagajo izbrani antibakterijski zdravili. Urologi priporočajo jemanje zdravila "Omnik" za prostatitis. To je najbolj priljubljena droga do danes, ki hitro olajša glavne simptome vnetnega procesa v prostati.

Opis zdravila

Omnik je zdravilo, ki spada v kategorijo adrenergičnih blokatorjev. Prodaja se v obliki kapsul, prevlečenih z želatinsko lupino. V notranjosti so granule z zdravilnimi učinkovinami.

Glavna sestavina Omnika je tamsulosin hidroklorid. Vsebuje v kapsulah v odmerku 400 μg. Tudi v sestavi zdravila za zdravljenje vnetja prostate so pomožne snovi:

  • Smukec;
  • Želatina;
  • Dye;
  • Polimer C;
  • Celuloza;
  • Titanov oksid;
  • Stearinski magnezij.

Vse druge sestavine zdravila so navedene na embalaži.

Omnick zmanjša ton gladkih mišic prostate

Zdravilo ima antidisurne in alfa-adrenolitične lastnosti. Zmanjšuje ton gladkih mišic prostate, prostatičnega dela sečnice in vratu mehurja. To izboljša pretok urina in zmanjša resnost bolečih simptomov.

Mehanizem delovanja

Tečaji zdravljenja Omniki omogočajo odlične rezultate. Zahvaljujoč jim bolniki z diagnozo prostatitisa izginejo težave, povezane z motenim pretokom urina. Zdravilna učinkovina receptorjev blokira zdravila in tako sprošča gladke mišice v nekaterih delih sečnega sistema.

Zdravilo učinkovito odpravlja draženje zidov kanala in lajša krče na tem področju. Pacient bo občutil veliko olajšanje nekaj tednov po začetku zdravljenja.

Zdravilna učinkovina zdravila se po vnosu popolnoma absorbira iz gastrointestinalnega trakta. Takoj začne delovati. Zdravilo ne dovoljuje, da se vnetni proces širi v zdravo tkivo in povzroči nastanek zapletov. Z vsakim vnosom nove kapsule se terapevtski učinek kopiči.

Če bolnik jemlje zdravilo Omnik v 5 dneh v odmerku, ki ga predpiše zdravnik, bo po tem času koncentracija v aktivni snovi v krvi trikrat večja kot po prvem dajanju želatinske kapsule.

Pri predpisovanju zdravila Omnik zdravnik ponuja bolniku individualno zdravljenje, ki pomaga ublažiti boleče stanje prostatitisa. Težko je pretehtati vse lastnosti telesa. Zato med zdravljenjem lahko človek doživi nepredvidene reakcije na sam drogo. Ta pojav se po navadi pojavi po prvi kapsuli. Če se je reakcija telesa na zdravilo izkazala za negativno, bo bolnik moral zavrniti zdravljenje in prosite zdravnika, naj izbere primernejšo zdravilo.

Odziv telesa na zdravilo

Aktivna sestavina zdravila za zdravljenje prostatitisa se v prvih minutah po uporabi zdravila absorbira v prebavnem traktu. To kaže na 100% biološko uporabnost. Strokovnjaki ugotavljajo, da absorpcija terapevtskih snovi po jedi hrane počasi nekoliko upočasni. Priporočamo, da "Omnik" vzame prostatitis po obroku. Zahvaljujoč temu bo mogoče povečati učinkovitost zdravila.

Ko prva kapsula zdravila vstopi v telo pacienta s prostatitisom, po 6 urah maksimalna koncentracija glavne komponente Omnika doseže 400 μg. Je 100% vezan na beljakovine v plazmi.

6 ur po prevzemu največje koncentracije glavne sestavine

Zdravilna učinkovina antibakterijskih zdravil vstopi v jetra. V tem organu tvorijo neaktivne metabolite. Vendar pa je večina komponent še vedno v krvi v obliki, v katero je vstopila v telo.

Sčasoma se zdravilo izloča iz telesa moškega z urinom. Poleg tega bo približno 9% tamsulozina ostalo v originalni obliki. Popolna odstranitev vsebine kapsule se bo opazovala ne prej kot po 10 urah. Za to velja en sam odmerek. Dolgi tečaji zdravljenja povečujejo čas razmnoževanja do 13 ur.

Navodila za uporabo / odmerjanje

Zdravljenje prostatitisa "Omnikom" poteka po strogih pravilih. Pacient mora vnaprej vedeti, kako pravilno jemati in koliko dni zdravljenja je treba nadaljevati.

Da bi zdravilo delalo, morate najti optimalno količino zdravila. S tem se lahko spoprime le izkušen urolog, ki se najprej seznani z rezultati analize pacienta, ki je prišel na sestanek. Na podlagi teh podatkov je izbran zdravilo za odstranitev znakov prostatitisa in njihov odmerek.

Običajno bolniki vzamejo 1 kapsulo zdravila na dan. Toda ta odmerek se lahko spremeni, če tako odloči zdravnik. Priporočljivo je jemati zdravilo zjutraj po polnem zajtrku. Bolniki morajo piti kapsulo z veliko vode. Samo v tem primeru se lahko normalno raztopi. Ni priporočljivo, da žvečite zdravilo ali odprite želatinsko lupino. Pijan mora biti celota.

Trajanje terapevtskega tečaja določi urolog, ki opazuje človeka. Trajanje zdravljenja se vedno izbere individualno. To obdobje se izračuna v tednih. Prvi rezultati bodo opazni po 14 dneh, če bolnik ne bo zamudil vnosa ene kapsule. Omeniti velja, da se pri nekaterih bolnikih telo veliko hitreje odziva na interakcijo z zdravilom. Zato je po uporabi prvega odmerka zdravila veliko boljše.

Funkcije aplikacije

Omnik je primeren za reševanje težav, ki se pojavljajo pri človeku ob ozadju razvoja vnetnega procesa v prostate. Zaradi dejstva, da ima zdravilo ozek spekter delovanja, pomaga samo normalizirati ton sečnega sistema. In to pomeni, da je malo verjetno, da se ga bo mogoče popolnoma znebiti s pomočjo tega zdravila sam. Zato ga je treba kombinirati z drugimi zdravili, ki imajo podoben terapevtski učinek.

Popolnoma se znebite prostatitisa z enim Omnikom malo verjetno

Vsak bolnik mora biti seznanjen z naslednjimi stopnjami priprave na terapijo in značilnostmi zdravljenja vnetnega procesa v prostati:

  • Po jemanju kapsule Omnik se lahko pojavi rahla vrtoglavica. Da bi se izognili neprijetnim posledicam, mora pacient pri prvem znaku nezadovoljstva takoj sedeti ali ležati;
  • Preden vzamete "Omnik", je treba opraviti celovit pregled z rektalno metodo. Tudi po presoji zdravnika se opravi analiza za ugotavljanje prostatnega antigena;
  • Če pride do težav z ledvicami, je potrebno skrbno izbrati dnevni odmerek zdravila. Najbolje je ostati pri minimalnih vrednostih, da bi zmanjšali tveganje zapletov po zdravljenju z Omnikom;

Kontraindikacije

Protibakterijsko zdravilo, ki je predpisano za težave s prostato, ima številne resne kontraindikacije. O njih mora urolog opozoriti svojega pacienta. On pa je dolžan obvestiti zdravnika o prisotnosti nekaterih vrst bolezni, ki izključujejo možnost zdravljenja s to drogo.

Sprejem "Omnik" je prepovedan za moške, ki trpijo zaradi takšnih bolezni:

  1. Disfunkcija jeter in ledvic, ki se pojavi v akutni obliki;
  2. Posamezna nestrpnost do sestavin zdravila;
  3. Zelo močno znižanje krvnega tlaka, ki ga opazimo pri bolniku po spremembi položaja telesa.

Informacije o kontraindikacijah vsebujejo preglede "Omnika", ki so jih napisali strokovnjaki s področja urologije.

Neželeni učinki

Preden začnete jemati zdravilo, strokovnjaki priporočajo branje mnenj o tem od moških, ki so že bili zdravljeni. Vsebujejo informacije o neželenih učinkih zdravila Omnik, ki se kažejo pri bolnikih.

Omnick lahko povzroči zmanjšanje pritiska

Zdravilo lahko povzroči takšne neželene učinke:

  • Znižanje krvnega tlaka;
  • Splošna slabost v telesu;
  • Povečana anksioznost;
  • Srčne palpitacije;
  • Glavobol;
  • Slabost in bruhanje;
  • Bolečine v želodcu.

Včasih zdravilo negativno vpliva na dihalne organe in reprodukcijski sistem.

Če bolnik natančno izpolnjuje vsa pravila uporabe zdravila Omnik in ne dopušča zamud kapsul, se tveganje neželenih učinkov zmanjša na najmanjšo možno mero.

Mnenja

"Nisem mogel niti misliti, da imam kronični prostatitis. Ko se je naučil svoje diagnoze, je takoj začel zdravljenje. Urolog je predpisal sprejem "Omnik". Pozitivne rezultate zdravljenja sem opazil že 3. dan. Sprva se mi je uspelo znebiti pogostega pozivanja k stranišču. Nato se je začela malo bolečine. Da bi pospešili moje okrevanje, sem poleg tega vzel antibiotik, ki se bori proti vnetnemu procesu, ki je postal kroničen. "

"Moje zdravljenje kroničnega prostatitisa je bilo redno uvajanje rektalnih supozitorijev in jemanje kapsul Omnik. Režim zdravljenja je precej preprost, vendar zelo učinkovit. Po dveh tednih sem bil popolnoma zdrav človek. Nič me ni motilo. Toda 3 mesece po okrevanju so se simptomi prostatitisa vrnili. Moral sem še enkrat iti k zdravniku. Ponovno je imenoval sprejem "Omnik". Vem, da bo takšno zdravljenje pomagalo. Vendar ni nobenega zagotovila, da v prihodnosti ne bom ponovno naletel na ponovitev bolezni. "

Do 10. avgusta Uradu za urologijo skupaj z Ministrstvom za zdravje vodita program "Rusija brez prostatitisa". V okviru katere je zdravilo Predstanol na voljo po znižani ceni 99 rubljev., vsem prebivalcem mesta in regije!

Omnick Reviews

Omnick - zdravilo, predpisano za težave pri uriniranju.

Omniki Reviews

Sodeč po pregledih o Omniku ta droga ne pomaga vsem. Mnogi v pregledih o drogi pravijo, da se sperma sprosti v mehur in ljudje počutijo bolečine v trebuhu.

Zdravilo je treba jemati le na recept, ker Ima svoje prednosti in slabosti.

Tukaj je nekaj resničnih pregledov o uporabi zdravila:

Moj urolog je takoj opozoril, da sperme morda ne bo. To je stranski učinek zdravila. Sperm se sprosti v mehur, nato pa ugasne z urinom! In Omnik ni priporočal kot terapevtsko zdravilo, ampak kot obnovitveni mišični tonec mehurja in p. Potek jemanja ni 6 dni, vendar ne manj kot 3 mesece.
Na splošno se obrnite na običajne strokovnjake!

Strinjam se nedvoumno, po šele po 6 dneh po prejemu omotice o adenomi spermo začela iti notri, sprva je šok. Nelagodje v spodnjem delu trebuha, kot je bilo in ostalo. Učinek -0. Torej se zdi, da ima vsak svoj!

Omnik moški pregled forum

Pregledi strani o medicini

: Na tej strani lahko pustite mnenje o OMNIK. Spletna stran prav tako zagotavlja trenutno ceno za OMNIK in navodila za uporabo. Ne pozabite, da se pred uporabo katerega koli zdravila vedno posvetujte s svojim zdravnikom.

OMNIK

Navodila za uporabo Način uporabe Indikacije za uporabo Neželeni učinki Kontraindikacije Sestava Oblika izpusta Preveliko odmerjanje

Zdravljenje bolezni

Zdravljenje prostatitis Zdravimo prostatitis doma

Analogi OMNIK

PROSTATILEN-ZINK VITAPROST TAJNA IMPERATORJA GENTHOS FOCUSIN PROSTAMIRAN ADENORM PENESTER OMIKS PROSTASABAL PROSTATLANT SPEMAN FORTE CARDUR PROSCAR PEPONEN Vsi analogi

Zdravstvene ustanove

Zdravstveni center "URO Plus"

Članki o "prostate"

Vsak šesti romar v Meki je bolan z meningitisom. Romi, ki se odločijo za hajdu, bodo preizkušeni za otroško paralizo.

Cena OMNIK

Adenoma prostate Zdravljenje prostate. Zdravje moškihOver recenzij OMNIK

Gost 3. december 2017

Omnick dobro pomaga, vendar močno znižuje pritisk, lahko sem ga pio samo dva tedna, nato pa se je tudi vreme začelo spreminjati, pritisk in tako je bilo nič, in to je bilo vse, zdravljenje je bilo konec. Obžalujem, da ga nisem takoj vzel v ozadje pametnega preprostega morda, učinek bi bil še močnejši, potem pa bi lahko vzeli najpreprostejšo drogo. Toda nisem niti pomislil, da bi ga moral preklicati zaradi pritiska.

Elena Garkova 17. december 2017

Moj mož je imel tudi prostatitis. Kaj preprosto ni poskusil, ljudska zdravila, prostamol, vitaprost, prostapilen, nič ni pomagalo in droge iz oglaševanja na televiziji se je izkazalo za še posebej neuporabno.

Moj mož ni vedel, kaj storiti, on je šel spat v bolnišnico v večjem mestu. In ko mi je prijatelj to zdravilo svetoval -

V desetih dneh uporabe so ga simptomi začeli izginiti, v enem mesecu in pol pa se je popolnoma ozdravil. Tri leta so minila, vse je v redu, prostatitis se ne vrača, zaradi preprečevanja včasih ga naredim odlomke zelišč, kot pravijo, lažje preprečevati kot zdraviti

To so pite z mačkami. Bodite prepričani, da si oglejte, srečo vsem!

Gost ponedeljek, februar 19

Ti si človek ki ne razume medicine ničesar !!

Alexey 22. januar 2018

Ni treba pohvaliti Malysheva, ona in brez teh lažnih tablete zasluži dober posel.

Gost 26. oktober 2017

Pozdravljeni vsi! In kakšen je bil rinitis kot stranski učinek sprejema Omnika?

Alexander Yakovlevich 12. februar 2018

Pred kratkim sem spoznal, da sem imel kronični izcedek iz Omnika, prav tako sem opraskal svoje telo in to me je srbalo. Ne vidim izhoda iz te situacije, ker ni nobenega analoga Omnicku.

Sergey 57 let 17. november 2017

Začel je prevzem zdravniškega recepta, Omnik pa je predpisal sprejemno obdobje 90 dni, po 7 dneh po prejemu omnika pa je ejakulacija izginila med orgazmom. Pred sprejemom je vse delovalo do 2-krat na dan. Prestal sem se zaradi strahu, da bi postal impotenten. Iščem druga zdravila in drug zdravnik

gost 23. oktobra 2017

Omnik sprejemam že več kot 3 leta, pomaga pri uriniranju, se raven PSA ne zmanjša, prikaže se retrogradna ejakulacija. 3-4 dni ne pijejo, urina ni. En dan po zajtrku pijem eno kapsulo. Mislim, da se lahko spremeni v Omsulosin, tako da ni zasvojenosti?

Kostya 2. november 2017

Imam težave z uriniranjem, informacije o pripravi OMNIK so zanimive za mene, vendar se moram posvetovati z zdravnikom, take take droge ni varno.

Andrew 5. september 2017

Omnik

Pijača omnik že mesec dni bolečine pri uriniranju pekla je to normalno?

Robert 5. septembra 2017

Obstaja problem z uriniranjem, naročil OMNIK, v internetni lekarni,. Prejeto, sprejmite navodila. že v prvih dneh sprejema, sem se počutil olajšanje.

Ivan 24. avgust 2017

Prostatitis

Sprejmi Omnik mesec. Brez zbujanja.

Nick, 16. julij 2017

omnik

noben učinek ni brezplačen

Alexey 29. julij 2017

Ko sem spoznal pripravo OMNIK, sem se takoj odločil kupiti (naročilo), vendar se moram posvetovati z zdravnikom.

Gost 2. februar 2017

Dva meseca pozneje sem 78. Adenoma prostate uporabljam pri zdravniku Fokusin (madžarski analog omnik). Aktivna snov je ista - tamsulazin. Vredno je (ne spomnim se točno) 800-900 rubljev za 90 kosov kapsul. Za 3 mesece. Učinek je dober. Ponoči vstane. Toda opazil je šibkejšo erekcijo. V zvezi s tem ali ne, ne vem.

Gost ponedeljek, februar 19

v 78 lei Montaža.. Ne jezite Boga. Dovolj že.

Gost 12. februar 2017

Z Indusovo produkcijo Omsulosin me zelo pomaga. In iz tega prekletega Omnik samo zaprtje. Ali tehnologija ni spoštovana ali pa je ponarejena po vsem, toda mislim, da je to še vedno tehnološki primer... To je bilo, da je Omnik kupil v lekarni, ko Omsulosin ni bil, zagotovljen mesec mučenja. Sprva nisem razumel, pomislil sem na kakšno poslabšanje ali kaj drugega, šele po več takih "zamenjavah" sem razumel, kaj se dogaja. Ne kupujte tega Omnika, so goljufi in celo za takšno ceno.

Alexey 24. decembra 2016

Omnick postopoma popolnoma uniči moški genitourinarni sistem, kršitev ejakulacije, in sicer izločanje sperme v mehur, le začetek uničenja in zaradi tega urologi tiho o tem in izpustijo Omnik za prostatitis, CPPS. Čeprav je omnik v skladu z navodili za adenoma prostate.

Gost 17. november 2017

Popolnoma se strinjam z avtorjem. Ne jemljite zdravila Omnik, če ne želite postati ne-moški.

Roman 17. oktober 2016

Pri prostatitisu se je pritožil na urološkega zdravnika. Takoj bom rekel, da je moj urologi profesionalni zdravnik in popolnoma mu zaupam. Glede droge Omnik, ki mi je povedal. Kaj je imenovan po glavnem zdravljenju prostatitisa? To je najprej zdravljenje z drogami, nato pa 3-mesečni tečaj Omnik. Za neželene učinke, če jo lahko pokličete. Omnick ima tak učinek, da med spolnim odnosom ni ejakulacije, ker spermija pride v mehur in se izloca v urin. Vse sem imel. Ampak, kot me je zdravnik opozoril na vse to, nisem paničen. Toda na splošno, po zdravljenju, je vse v redu. In to drogo je zelo učinkovito.

Victor Astrakhan, 72 LETI PONEDELJAK 5. marec

Podpiram avtorja odgovora. Zdravilo Omnick je učinkovito za Adonomo prostate, vendar je treba skupaj z njim vzeti zdravilo Fenast (ali njegove analoge), kar pomaga zmanjšati velikost tumorja. Ampak še vedno obstaja veliko vprašanj, da se njegova uporaba že dolgo časa. Tako v nekaterih virih pravijo. da "dolgotrajna uporaba zdravila vpliva na povečanje velikosti prostate. Po približno mesecu po prejemu sredstev, bi morali iti skozi drugo posvetovanje z urologom. "To so primeri. Mimogrede, moji urolog pravi, da napačno razumem ribolov "lahko vpliva na povečanje velikosti prostate." Te besede, nasprotno, potrjujejo svojo sposobnost, da "zmanjšajo velikost" žleze. Zakaj torej v zgornjem stavku, drugi stavek, z opozorilom po enem mesecu prejema sredstva "ponovno posvetovanje uroga"?

Victor 10. september 2016

Sprejemam omnik sedem dni, že na bolje, no, ampak zelo me je bilo strah, nisem bil zadovoljen s seksom, mučil sem ženo in nisem ga dokončal. Počakal bom boljše rezultate. V skladu z navodili učinek pride na 14. dan.

Gosh 20. december 2016

Vsa življenja na OMNIK ne živi. Torej ne mučite svoje žene.

Gost 9. avgust 2016

Zdravilo je zelo dobro, vendar ga morate pravilno vzeti - čas sprejema in trajanje uporabe. Ampak z BPH, to so praktično samo paliativi. Potrebujete bolj produktivno zdravljenje.

Vasilij 13. december 2016

Sergey 13. julij 2016

Po jemanju zdravila Omnick se je bolečina zmanjšala, jet je postal boljši, vendar se je količina sperme zmanjšala, včasih je nemogoče končati.

Oleg 23. julij 2016

Alexey 24. marec 2016

Izboljšave so bile nekoliko opazne. Toda neželeni učinki so dobro igrali. Imam visok krvni tlak, z uporabo omnika pa se je pritisk nekoliko zmanjšal in pozabil sem na glavobole. Torej eno zdravilo dva zajca.

Vladimir 12. marec 2016

Imam 72 let. Zelo težko je urinirati in se ponoči vstal 5-6 krat po diagnosticiranju ultrazvočne diagnoze adenoma prostate. Prišel je k terapevtu in me je poslal kirurgu in mi je predpisal Omnik. Po prvi tabletki sem se takoj opomogel. Stoji v naši lekarni 896 rublja.

Andrew 19. november 2016

Vladimir! Verjetno ste kupili kapsule Omnik 30, to je drago. Z isto aktivno sestavino sem našel analog Omnika. Ta droga se imenuje Proflosin. V paketu 100 kapsul po ceni 1048 rubljev. Občutite razliko! Želim vam zdravje. Andrey Krasnodar

Prebral sem, da profloxin prizadene katarakte 3. februarja 2017

Prebral sem, da profloxin prizadene katarakte

Vladimir 4. junij 2016

Seitzhan 3. marec 2017

omnik ne deluje. mnogi so napisali, ni resnica

Arcade nedelja, 25. februar

Imam nižji želodec in nočno bolan

Inkontinenca se je podvojila

Po jemanju zdravila OMNIK!

NEOCENTY 20. december 2016

STRING A MUSTARD.

Gost 4. marec 2016

Fantje, preden pijete to drogo, mislite 7-krat. Kot veste, ima vsak od nas individualno občutljivost za droge. Živim v Ukrajini, imam 24 let. V moji državi je zelo nevarno, da se sploh ne zdravim, ker sploh ni zaupanja v zdravnike. Ko katera koli pritožba na urolozu naredi potrebno in ni potrebno, da se preskusi za okroglo vrednost strogo določijo v določenih klinikih. Živel sem pekel, ki je trajal 1,5 leta, sem doložno iskal bakterije po količinah antibiotikov, pijan v n. Bog mi je pomagal in sem našel običajni specialist, postopoma smo se preselili v kompleksno jemanje zdravil. Končna faza je bila imenovanje EMBOLDS, tako da - kot jet, nisem imel stalne želje, da grem v stranišče. Takoj sem izgubil spermo, tlak se je povečal, pojavilo se je kratko sapo, občutek tesnobe pred spanjem, z eno besedo, grozo, poskusil sem analogije, zavreči denar. Komaj sem se raztegnil 3 mesece, res mi je pomagal, že več kot 2 let sem zdrava,...

Alexander 7. februarja 2016

Omnik mi je pred desetimi leti najprej dal zdravnika - urologa. Bilo je potrebno, da odletim na službeno potovanje, vendar je izbruhnila zelo težka prostatitisa, ki me je dobesedno izčrpala. Zdravnik je pojasnil, da zdravilo preprosto zmanjša oteklino sluznice in normalizira vaš urin. Dejansko je po 5 do 6 urah minilo vse neprijetne simptome. Ta droga. potem se mi je zdelo čudež. Nato ga nenehno odpeljem na službena potovanja in na počitnice. Veliko krat je olajšal življenje ne le zame, temveč tudi za moje znance, ki so bili obtičali s prostatitisom ali vnetjem sečnice. Pila sem in ko so bili kamni obtičani v sečniku. za olajšanje sproščanja kamnov. Ampak zadnjič sem kupil presenetljivo poceni Omnik, na katerem je stal proizvajalec Holland, embalaža pa je bila Rusija Kostroma. Nobenega pozitivnega učinka in resnično izgubljene sperme. Morda sem navajena na drogo ali pa je to značilnost Omnika iz Kostroma? Nekdo lahko deli svoja opažanja. Mogoče samo pojdite v lekarno in kupite druge kapsule...

Gost 17. november 2017

Najverjetneje je naša ponaredek. Isto sranje iz Nizozemske Kostroma razlite in sem kupil 3 kosov za 800 rubljev. Kje je sperma, apoteka ?!

Alexander 13. marec 2017

Kostroma se širi

Gost December 13, 2015

Zelo pogosto omotičijo, vendar niso razumeli rezultatov.

Vitaly 11. november 2015

Pijem samo 4. Tabletko, vendar je izboljšanje že! Piss 4-5 krat nenadoma prenehala in se je pojavil pritisk Red z riserjem in spermo! Vsak organizem je posamezen. Poglejmo, kaj se bo zgodilo naslednje!

Gost 17. november 2017

Napišite, katere zdravilo in državo izvora

40 let 14. septembra 2015

Prvo kapsulo sem vzel zjutraj po zajtrku in ugotovil, da sem han. Pojavilo se je srčni utrip, ki se je spremenil v tahikardijo, zvišala cervikalna arterija, postala težko dihati, se pojavila kratka sapa. Mučenje mi je bilo približno uro, po kateri je prišla apatija in nisem mogla niti dvigniti roke, ne da bi hodila tam. Bližje na večerjo se je vse zdelo, da se je izravnalo, in sem razpršil in celo brez težav prišel do stranišča. Zato mislim, da zdaj zjutraj nadaljujem in prenašam te župnije ali iščem drugo drogo. Kdo je vzel poveljstvo s kasnejšim sprejemom, bo lažje prenašal drogo?

Igor September 29, 2015

Bilo je isto, z naknadnim sprejemom, vse je bilo v redu...

Juri 19. novembra 2016

Nadalje bo glede na scenarij: "Pacientu je postalo lažje, bolnik je začel dihati manj pogosto!" In tako je. Lepa si in pregled je super!

Gost 11. julij 2015

Fantje, že nekaj let sem se ukvarjal! O omniku lahko rečem, da ni nobenih izboljšav. ampak plus je verjetno v dejstvu, da med sprejemom nisem opazil nobenega poslabšanja, seveda ne bo uspelo ozdraviti, ampak je stabilnost.

Gost 17. november 2017

Ja, dosledno je neuporabna in je lahko stalno škodljiva, kot je moja.

Gost 29. junij 2015

Moj mož ni dobil droge. Počutil sem se preobremenjen in sem spermo izginila, kar je močno grozilo moža. Prekinil sem ga, vse je bilo obnovljeno. Kdo potrebuje to drogo, lahko pošljem po pošti. Datum poteka veljavnosti do 06.2018 g 50 kapsul.

Gost 7. januar 2017

Pošljite mi ga, to stalno sprejemam, vendar nimam denarja, težko je kupiti za upokojitev. Naslov St. Petersburg, post. podružnica 198096 Minelga Antanas-Alberto.

Veschikova Irina Pavlovna 19. november 2015

Moje ime je Irina Pavlovna, stara 64 let. Nočem 5-6 krat v stranišču, ne veste kdo predpisuje OMINIC tablete terapevt ali nefrolog? Da, in koliko so te kapsule?

Piši, čakal bom. Od SW. PI

Gost 17. november 2017

Imenuje urologa, čemur sledi nekrolog

Gost 20. januar 2016

prodamo omnik brez recepta, 761 rubljev.

Sergey 9. junij 2015

Zagotovo bolje kot običajno. Na to sploh ni. Kar zadeva pomanjkanje sperme, vzemite odmor 2-3 dni, če jo resnično želite videti tako. Na splošno je zdravnik rekel, da se sperma izloča, ampak vstopi v mehur.

Jurij 4. junij 2015

87 piščancev pijem 3 mesece za drugo mesecno spolno aktivnost in se izboljša ejakulacija, vendar so moje roke zjutraj oslabile, z obema rokama ne morem oviti in preden sem se upognila

Gost 17. november 2017

Roke v tem primeru niso pomembne. Glavna stvar je, da se partner ne zaduši na spermo. No, umetno dihanje je ravno prav. Ja, in roke niso potrebne

Koo-ku Zia 9. februar 2016

Vse rešite v pekel in problemi bodo izginili, postali boste brezplačni impotentni!

Gost 5. oktober 2016

Boste živeli do te starosti in zadovoljili svojo ženo... in ne smejte se.

Vanya 4. oktobra 2016

pravilno SAID. Dobro opravljeno. tako da ne povlečete

Nikolay 17. februar 2015

Včasih sem ga že vzel, načeloma sem začel hoditi normalno. Vendar pa mi je zdravnik pripisal, da sem jemal Omnik 2 uri pred spanjem, čeprav so navodila po zajtrku. Nisem žvečila, videli bomo, da je še en teden.

Timur 21. junij 2014

Za zdravljenje prostate je vzel omnik v mesecu mesecu, pri čemer ni bilo nobenih neželenih učinkov, razen zaradi povečane spolne vzburjenosti. Pri seksu je bila normalna ejakulacija celo 2-krat na uro, zjutraj sem vzel 1 kapsulo, izboljšal se je zdravilni učinek na obrazu, kako pomaga vsakemu drugemu organizmu Komu je pomagal in nekomu.

Gost 14. november 2013

Poskušal bom opisati svoj ogorčenje, povezan z sprejemom Omnick. Prostatitis ni stavek, je rekel moj urologi in dodal je veliko drog. Vzel je tablete, nato sveče, nato pa masaže (najbolj neprijeten). In potem se je zdravnik odločil, da mi predpiše to drogo. Navodila za Omnik sem dal skupaj s pakiranjem tablet (zaupal sem specialistu). Kapsule sem vzel enkrat na dan, kot je predpisano. Po dveh dneh sem imel kakšno nerazumljivo srbenje, o tem se nisem posebej trudil, mislim poletje, mogoče samo s sonca, toplote in znoja. Potem je iz nekega razloga prišlo do kratkega dihanja, čeprav ne kadim. In potem je bilo najbolj čudno in najbolj grozno. Med seksom in orgazmom nisem videl semenske tekočine... Nisem takoj razumel, vendar sem se odločil, da je to posledica utrujenosti itd. Ponoči sem se zbudil, da nisem vlekel bolečine v spodnjem delu trebuha. Naslednji dan se je vse zgodilo. Hitro sem požrla urologa in on ni presenečen odgovoril, da se zgodi, da...

Gost 17. november 2017

Urolozi-tuji agenti. Hočejo izčrpati ruskega kmeta, postati impotenten. V naši bolnišnici že obstajajo 3 urologi in ne en ruski. Smešno in neumno celo. In če pomisliš? In koliko ruskih ministrov v naši vladi?

Batya Petrovich 4. aprila 2017

Vzemite Profosinovo produkcijo Berlin Hemi. Je bolj prijazen.

Tablete za zdravljenje kroničnega prostatitisa Omnic (Omnic)

Omnic

Tablete za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnic" (Omnic) - nanašajte se na zeliščna zdravila s porazdeljenim načinom delovanja, ki imajo v svojih učinkih na telo krepitev učinka. Tablete za zdravljenje kroničnega prostatitisa Omnic (Omnic) prispevajo k znatnemu zmanjšanju reakcije astensko-nevrotičnih indikacij. Zato se s to potezo pozitivno vpliva na prostato. Učinkovito zdravljenje s temi tabletami je usmerjeno v glavno prednostno nalogo, da bi trajno rešili človeško telo iz razlogov, ki povzročajo bolezni, zaradi česar je prišlo do nastanka kronične konfiguracije adenoma bolezni prostate. V času jemanja tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa Omnic (Omnic) se eksplozivnost odstrani in normalizira naravno delovanje vseh organov medenice in hkrati poveča imunski odziv.

Tablete za zdravljenje kroničnega prostatitisa Omnic (Omnic) navodila za uporabo in preglede: namenjene za motnje dysuric, v epizodi benigne hiperplazije prostate, kot tudi pomožna zdravila za simptomatsko zdravljenje pomembnih sprememb v prostatitisu.

Akcijske tablete za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnic" (Omnic): ob jemanju zdravila opazimo znatno zmanjšanje vnetja tkiv prostate in mehurja. To v bistvu pripelje do velikega izliva urina.

Trajanje tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnic" (Omnic): učinek tablete aktivno sledi 24 ur.

Sestava tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnick" (Omnic): zdravilna učinkovina tablet je tamsulozinski prašek (Tamsulosinum).

Indikacije za uporabo tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnic" (Omnic): priporočljivo za vse moške s katerokoli konfiguracijo motenj v vrstnem redu prostate.

Način uporabe tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnik" (Omnic): uporaba zdravila mora biti enkrat v eni kapsuli enkrat dnevno.

Uporaba tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa Omnic (Omnic) pri otrocih: uporaba zdravila je strogo prepovedana otrokom, mlajšim od 18 let.

Uporaba pri starejših bolnikih: močnejši spol nad 60. letom je dolžan jemati zdravilo izključno pod stalnim nadzorom posebnega zdravstvenega delavca.

Uporaba med nosečnostjo in dojenjem: ni priporočljivo, da jemljete to zdravilo vsem ženskam, ki se pripravljajo na mater.

Kontraindikacije: preobčutljivost je več kot običajna raven na vsaj eno od sestavin zdravila.

Neželeni učinki: če presegate odmerek tega zdravila, se lahko pojavi alergična reakcija.

Simptomi prevelikega odmerjanja: za določen čas ni bilo izjemnih negativnih primerov s prevelikim odmerjanjem tega zdravila.

Pregledi zdravnikov za tablete za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnic": tablete za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnic" (Omnic) je treba uporabljati le pod nadzorom urologa-androloga.

Interakcija: trenutno nihče nima negativnih neskladij z drugimi zdravili.

Prednosti (prednosti) tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnic" (Omnić): smiselno je, da se drugi potekajo drugaće in pod stalnim zdravniškim nadzorom. Pri takih ponavljajočih se odmerkih je po uporabi pogosto opaziti nenavadno natančne rezultate.

Slabosti (minusi) tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa Omnic (Omnic): znaki različnih alergijskih reakcij so relativno gosti.

Priporočam prijateljem: priporočam, v tem primeru je možno, vendar le z malo previdnosti.

Pogoji shranjevanja tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnic" (Omnic): potrebno je shraniti priložene kapsule le pri temperaturi, ki ne presega 25 stopinj. In medtem ko je bila suha v sobi in temno.

Pogoji dobave iz lekarn: brez recepta ni mogoče kupiti teh tablet v skoraj vseh lekarnah, ne da bi obiskali zdravniško dovoljenje.

Rok uporabnosti tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnic" (Omnic): varno lahko uporabljate kapsule do dveh let od datuma izdelave.

Proizvajalec tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa Omnic (Omnic): ASTELLAS PHARMA EUROPE B.V. (Nizozemska).

Oblika izpusta: trideset tablet v embalaži.

Cena tablet za zdravljenje kroničnega prostatitisa "Omnic" (Omnic): od 1.400 rubljev po vsej Rusiji.

Omnick Reviews

Oblika izpusta: kapsule

Nikolay (pozitivna ocena)

Problem je občutljiv, vendar je pomagal rešiti

Že več let sem imel adenoma prostate. Veliko trpim zaradi tega, vendar lahko o tem občutljivem problemu govorim le z zdravnikom. Obravnaval ga je en strokovnjak že dolgo, toda malo je bilo smiselno - moral sem iti v drugo kliniko, in tam mi je urolog ponudil, da kupim Omnick. Sprva sem bil skeptičen glede tega - precej dragega zdravila in veliko jih je bilo do takrat pripravljeno, toda rekel bom: tukaj je droga uspela odstraniti ne le akutne simptome bolezni, ampak je bila pozitivna dinamika zdravljenja - pojavilo se je manj sezonskih poslabšanj. Za ceno je zelo draga - 10 tablet in ne izstopi, vendar je vredno. Lahko kupite v kateri koli lekarni, obrazec za izpust je povsem sprejemljiv - kapsul, kar pomeni, da ni nič odveč

Svetlana (pozitivna ocena)

Pred dvema letoma sem na kliniki najprej slišal diagnozo, kot je preveč aktiven mehur. Pred in ne bi mogel misliti, kaj bi bilo to, ampak tukaj se mi je zgodilo. Za tiste, ki ne vedo, je to stalna želja po obisku v stranišču in včasih pri inkontinenci. Seveda je bilo vprašanje zdravljenja te bolezni akutno. Ker sem poskusil zase veliko zdravil in dokazal zdravnikom, da ne delujejo na moje telo, sem mu predpisal sredstvo za omnik. Najbolj me je presenetilo drogo predvsem za moške. Druga stvar, ki me je presenetila - komaj sem jo našla v lekarnah v mojem mestu. In cena me je seveda presenetila. Zdravilo ni poceni. Prvi rezultati sem začutil po dveh tednih zdravljenja. Mučenje, ki me je mučilo, se je umaknilo! To me ne bi moglo osrečiti, ampak veselje ni trajalo dolgo. Drog je zasvojen in oslabi njen učinek. Simptomi bolezni so se začeli ponovno pojavljati, ne tako izrazito, seveda, kot pri pojavu bolezni, vendar so se pojavile težave. Na recepciji je zdravnik to pojasnil z dejstvom, da bi bilo mogoče, če bi vzel to zdravilo že od samega začetka razvoja bolezni in ne tako razvito. Zato je priporočljivo zdravilo.

Dmitry (pozitivna ocena)

Zmanjšuje bolečine pri uriniranju

Tako se je zgodilo, da mi je bil diagnosticiran rak prostate, bolezen ni prijetna, vendar je zdravljenje nujno in pomembno. Prejel je veliko kemikalij, kapljic in drugih obdelav. Dejanska težava zame je bila bolečina pri uriniranju, ni pa bil odstranjen samo en anestetik. Ko sem prišel k novemu zdravniku za zdravljenje, sem mu predpisal Omnik. Tudi, kot prej, vzamem antibiotike, vendar v kombinaciji s tem zdravilom so me bolečine med urinom začele manj motiti, včasih pa sploh niso. Žalostno je, da za to bolezen ni zdravila, vendar obstajajo zdravila, ki lahko olajšajo bolečino. Drog je dober, svetujem!

Konstantin (pozitivna ocena)

Potrebna zdravila pri zdravljenju prostatitisa

Prostatitis se zelo razlikuje od prehlada in skoraj ni mogoče pozdraviti kroničnih oblik. Pacienta lahko shranite le iz neprijetnih simptomov in izboljšate kakovost življenja. Ta droga je bila močno oglaševana, zato je cena za to skoraj neobičajna, več kot 1000 rubljev za 30 kapsul. Toda zdravilo je še vedno učinkovito. Če se ne jemlje, obstaja tveganje, da bo sečnica blokirala in se bo začelo vnetje, ki ga je mogoče zdraviti le kirurško. Omnick pomaga pri odpravi dysuricnih simptomov, ga morajo jemati vsi bolniki s prostatitisom. In kot del kompleksne terapije za kronične oblike zdravila bo pripomoglo k normalizaciji procesa uriniranja.

Omnik

Oblike sproščanja

Navodila omnik

Omnic (INN tamsulozin) - alfa-1-oken uporablja za odpravo nepravilnosti v dizuricheskih adenoma prostate z nizozemsko farmacevtska družba Astellas Pharma Evropi. Na voljo v kapsulah. Selektivno inaktivira alfa 1 receptorje, ki se nahajajo v gladkem mišičnem tkivu izmed medenične organov - prostate, cervikalni odsek mehurja, regija prostate sečnice. Z zmanjšanjem čezmernega gladki mišični tonus "ogrodje" omenjenega tkivnih struktur postane mogoče normalno odvajanje urina izločajo sečil. Vendar izravnana moteče simptome in draženje simptomov značilnih za benigne hiperplazije prostate. Terapevtski učinek zdravila razvija, po navadi, ob koncu drugega tedna od začetka farmacevtske seveda. Omnic - drog selektivno deluje le v majhni interakciji z podtipa B alfa-1-adrenergičnih receptorjev, tako da ne vpliva na stopnjo sistemskega krvnega tlaka, tako hipertenzivnih bolnikih in pri bolnikih z normalno začetno stopnjo krvnega tlaka. Po peroralni aplikaciji Omnic hitro in popolnoma absorbira v prebavnem traktu. Najvišjo koncentracijo v plazmi po dajanju priporočenega enkratnega odmerka je dosežena na 7 uri tamsulozin obisk v telesu. Presnova aktivne snovi je počasna. Je razpolovna doba zdravila je 10 ur, in ob rednem jemanju tečaj - 13 ur.

Izlocani z urinom. Vzame se enkrat na dan po jutranji obrok. Neželeni učinki so relativno redki. Med njimi - vrtoglavice, subjektivno tahikardije, glavobol, izguba apetita, retrogradne ejakulacije. Kontraindikacije za prejemanje - posamezna nestrpnost do tamsulozina. Zdravilo uporabljajte pri bolnikih z jetrno boleznijo in visok krvni tlak mora biti previden. Uporaba Omnicom zahteva predhodno diagnozo, da bi izključili bolezni, ki so podobni simptomom adenoma prostate. Diagnostični testi vključujejo rektalno palpacijo in krvni test za prostate specifični antigen. Pri bolnikih z boleznimi ledvic se odmerek zdravila Omnik ne zahteva. Med zdravljenjem je treba čim bolj zmanjšati aktivnosti, ki zahtevajo pozornost in koncentracijo. Furosemide je skupna vloga inhibira aktivnost več OMNICOM in cimetidin, nasprotno, povečuje. Diklofenak pospešuje odstranitev zdravila Omnik iz telesa. V kombinaciji lahko pripravek s skupino drugih zdravil alfa 1-adrenergičnih antagonistov povečajo antihipertenzivni učinek do sinkope. Ob prvih znakih takšnega bolnika je treba vzeti v sedečem ali ležečem položaju in počakati se razvili simptomi predkollapticheskie. Podatki o prevelikem odmerjanju zdravila Omnik v medicinski literaturi do danes niso bili opaženi.

Omnik

Moderator: dvd-rw

# 41 Objavlja Naslov sporočila: sergnew »Ned Jan 04, 2015 3:20 pm

# 42 Poruka od boris20000123 »Ned Jan 04, 2015 7:59 pm

# 43 Sporočilo Vit_2015 »pet jul 10, 2015 8:13 pm

# 44 Objavljeno od: Diogenus »Ned Jul 12, 2015 5:24 pm

# 45 Post Vit_2015 »pet jul 17, 2015 6:21 pm

# 46 Post Apopys »pet jul 17, 2015 9:17 pm

# 47 Sporočilo gold77 »pet jul 17, 2015 9:33 pm

# 48 Post Hellfish »Mon Sep 21, 2015 5:37 pm

# 49 Post Sergei45 »Mon Sep 21, 2015 8:17 pm

# 50 Post Hellfish »Mon Sep 21, 2015 8:28 pm

# 51 Post Kapral »Mon Sep 21, 2015 10:07 pm

# 52 Post Hellfish »Pon 22 ruj, 2015 6:04 pm

Omnik

Omnick je zdravilo, ki se učinkovito uporablja za zdravljenje motenih motenj urina, skupaj z benigno hiperplazijo prostate.

Aktivna sestavina - tamsulozin - ne vpliva na mišice sten krvnih žil, s čimer telesu ne izpostavlja znižanja krvnega tlaka. Mehanizem delovanja zdravila vodi k sprostitvi gladkih mišičnih vlaken vratu in mehurja, kar poveča pretok urina, tudi z znatno količino prostate. Na stenah krvnih žil takšno delovanje ni posledica izrazite selektivnosti (selektivnosti) tamsulozina.

V posodah obstaja podtip alfa-adrenoreceptorjev - receptorjev alfa 1 B, prejemanje blokatorjev alfa 1A pa pri bolnikih ne povzroča bistvenega zmanjšanja krvnega tlaka.

Klinično-farmakološka skupina

Blokatorja A1-adrenoreceptorja; zdravilo za simptomatsko zdravljenje benigne hiperplazije prostate.

Prodajni pogoji farmacije

Izdaja se na recept.

Koliko je omnik v lekarnah? Povprečna cena v letu 2018 znaša 400 rubljev za 10 kapsul.

Oblika in sestava sproščanja

Omnik se proizvaja v obliki trdih želatinskih kapsul z modificiranim sproščanjem (velikost št. 2, oranžno barvno ohišje z oznako "701" in olivno-zelena kapa z oznako "0,4"). Kapsule vsebujejo:

  • Zdravilna učinkovina je 0,4 mg tamsulozin hidroklorida (v obliki belih zrnc z rumeno rumeno obarvanostjo);
  • Pomožne sestavine so kalcijev stearat, indigotin, želatina, rdeči železov oksid, polisorbat 80, smukec, MCC, rumeni železov oksid, titanov dioksid, natrijev lavril sulfat, kopolimer metakrilne kisline (tip C), triacetin.

V pretisnih omotih po 10 kosov, 1 ali 3 pretisne omote v škatli.

Farmakološki učinek

Omnick je specifičen zaviralec alfa-adrenergičnih receptorjev, ki se nahajajo v vlaknih gladkih mišic prostatskega dela sečnice, vratu iz mehurja in prostate. Uporaba zdravila pomaga zmanjšati ton gladkih mišic v sečnici, mehurju in prostati, kar vodi do znatnega izboljšanja izliva urina.

Aktivna sestavina zdravila ima visoko selektivnost (ne vpliva na gladka mišična vlakna vaskularnih sten), tako da zdravilo ne povzroči sistemskega znižanja krvnega tlaka.

Omnick ima sto odstotno biološko uporabnost. Najvišjo koncentracijo aktivne snovi v krvi opazimo po 6 urah po peroralnem dajanju. Zdravilo in njegovi metaboliti izločajo izključno ledvice. Približno 9% zdravila se izloči. Razpolovni čas zdravila se giblje od 10 do 13 ur.

Indikacije za uporabo

Disurne motnje pri benigni hiperplaziji prostate (zdravljenje).

Omnick - Okas in Omnick: kakšna je razlika?

Omnick ima neželeni stranski učinek retrogradne ejakulacije (metanje spermije med orgazmom v mehur).

Ker ima Omnick-Okas postopno sproščanje zdravila zaradi strukture, se normalna ejakulacija ohranja. Zato je zdravilo Okas upravičeno uporabljati pri moških, ki imajo dovolj aktivno spolno življenje in za katere je pomembno prisotnost ejakulata na koncu spolnega delovanja.

Upoštevajte, da je pogosteje v režimih zdravljenja za poslabšanje prostatitisa tamsulozin predpisan v kratkem poteku, od 10 dni do 1 meseca, zato je primerno, da se oblika pakiranja Okas kupi natanko 10 dni. Slabosti Okasa vključujejo ceno, stanejo več kot običajno Omnick.

Kontraindikacije

  • preobčutljivost za sestavine zdravila;
  • huda okvara jeter;
  • ortostatska hipotenzija (padec tlaka z ostro spremembo v telesnem položaju).

Uporaba omnika zahteva previdnost pri bolnikih s hudo ledvično insuficienco.

Odmerjanje in način uporabe

Navodila za uporabo kažejo, da je treba zdravilo Omnik vzeti 1-krat na dan, 1 kapsulo (0,4 mg). Kapsulo zdravila je treba pogoltniti cele, brez žvečenja.

Neželeni učinki

Pri zdravljenju z uporabo kapsul Omnick so bili redki opazovani naslednji neželeni učinki:

  1. Reproduktivni organi: retrogradna ejakulacija.
  2. Na delu prebavnega sistema: slabost, bruhanje, nenormalno blato.
  3. Na koži: urtikarija, pruritus, angioedem.
  4. S strani osrednjega živčnega sistema: omotičnost, glavobol, splošna šibkost (zelo redko).
  5. Od kardiovaskularnega sistema: tahikardija, ortostatska hipotenzija.

Preveliko odmerjanje

V klinični praksi ni bilo primerov akutne zastrupitve z zdravilom Omnik. Pri uporabi prevelikih odmerkov zdravila lahko teoretično prihaja do naslednjih simptomov:

  • akutna hipotenzija;
  • kompenzacijska tahikardija.

Kot zdravilo za učinke prevelikega odmerjanja je priporočljivo, da se bolnik položi in da se uporabijo vazokonstriktor in zdravila za nadomestitev volumna. Da preprečite nadaljnjo absorpcijo aktivnega elementa, lahko peremo perilo in vzamete sorbente ali osmotske odvajalce. Prav tako morate stalno spremljati delovanje ledvic.

Posebna navodila

Preden začnete uporabljati zdravilo, preberite ta navodila:

  1. Pri bolnikih, ki so nagnjeni k arterijski hipotenziji, z izrazito okvarjenim delovanjem jeter je potrebna previdnost.
  2. Pred začetkom zdravljenja s tamsulozinom je treba bolnika pregledati zaradi prisotnosti drugih bolezni, ki lahko povzročijo iste simptome kot benigna hiperplazija prostate. Pred zdravljenjem in redno med zdravljenjem je treba opraviti digitalni rektalni pregled in po potrebi določiti specifičen prostatski antigen. Pri bolnikih z okvarjenim delovanjem ledvic ni potrebna sprememba dozirnega režima.

Med obdobjem zdravljenja se je treba vzdržati potencialno nevarnih dejavnosti, ki zahtevajo visoko koncentracijo pozornosti in hitrosti psihomotornih reakcij.

Interakcija z zdravili

Pri uporabi zdravila moramo upoštevati interakcijo z drugimi zdravili:

  1. Diklofenak in indirektni antikoagulanti rahlo povečajo stopnjo izločanja tamsulozina.
  2. V študijah in vitro niso odkrili interakcij na ravni presnove v jetrih z amitriptilinom, salbutamolom, glibenklamidom in finasteridom.
  3. Ob sočasni uporabi tamsulozina s cimetidinom se je v krvni plazmi rahlo povečala koncentracija tamsulozina in s furosemidom se je zmanjšala koncentracija; z drugimi α1-blokatorji - morda izrazito povečanje hipotenzivnega učinka.
  4. Drugi zaviralci α1, zaviralci acetilholinesteraze, alprostadil, anestetiki, diuretiki, levodopa, antidepresivi, zaviralci adrenergičnih receptorjev beta, počasni blokatorji kalcijevih kanalčkov, mišični relaksanti, nitrati in etanol lahko povečajo resnost hipotenzivnega učinka.
  5. Diazepam, propranolol, triklorometiazid, klormadinon, amitriptilin, diklofenak, glibenklamid, simvastatin in varfarin ne spremenijo prostega deleža tamsulozina v človeški plazmi in vitro. Tamo tudi tamsulozin ne spremeni prostih frakcij diazepama, propranolola, triklorometiazida in klormadinona.

Mnenja

Sprejeli smo nekaj pregledov moških, ki so uporabili drogo Omnick:

  1. Semion. Zdravilo Omnik vzamem že drugo leto. Od pritiska pijem Prestanz še dlje. Tlak nikoli pod 120/70 mm Hg. ni šel dol. Lani so bili ledvični kamni zdrobljeni, nato pa vsaka dva meseca grem na kliniko, da se testirajo. Zdravnik je dejal, da je treba spremljati ledvice, ker vzamem kapsul Omnick. To leto je minilo in testi so v popolnem stanju. No, če je bilo zdravil iz forte serije. Ena tableta na teden je boljša od sedmih.
  2. Valera. Moja žena in jaz živiva 25 let. Dve vzgojni. Ko je prišla njena menopavza, nismo več potrebovali kontracepcije. In potem se je pridružil prostatični adenom, z uriniranjem in težavami z močjo se je začelo. Zdravljenje je potekalo pod nadzorom urološkega zdravnika. Omnik je pila in nekatera druga zdravila, ko je njegova žena nenadoma zanosila. Nikoli nisem prebral tega, da ima taksulozin tak učinek.
  3. Victor Omnik sem prejemal eno leto, kot je predpisal zdravnik, rezultat je dober, takoj je delal, se je uriniranje dramatično izboljšalo, resnost med spolnim odnosom se je oslabila, mislim zaradi učinka zdravila na mišično tkivo sečnice. Sperm izločanje je normalno, vzporedno z jemanjem zdravila Befungin po operaciji za raka želodca za 5 let. Befungin-chaga zavira rast rakavih celic, kar mislim, in adenoma je blizu temu. Zato preprečevanje nikomur ne škodi, poleg tega pa vsakodnevno vadbo. Želim si vsa dolga leta aktivnega življenja. Imam 58 let.

Analogi

Omnik analogi so:

  • Glede na zdravilno učinkovino - Sonizin, Taniz-K, Proflosin, Tamsulosin, Tamzelin, Hyperprost, Revokarin, Fokusin, Omsulosin, Tamsulosin;
  • Glede na mehanizem delovanja - Alfuzosin, Urorek, Dalfaz retard, Alfuprost MR.

Pred uporabo analogov se posvetujte s svojim zdravnikom.

Pogoji shranjevanja in rok uporabnosti

Omnik naj bo shranjen na mestu, zaščitenem pred dostopom otrok pri temperaturi od 15˚C do 25˚C.

Rok uporabnosti - 4 leta. Zdravilo je na voljo v lekarnah s receptom.